Επίσημος αντιπρόσωπος Ελλάδος

Θερμοστάτης χώρου ενσύρματος NVR ECO & ασύρματος NVR RF

ΠΟΜΠΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ NVR
Κατασκευαστής NVRPreloader

Οι νέοι θερμοστάτες χώρου NVR διαθέτουν μεγάλη ευκρινή φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων και χωρίζονται σε δύο μοντέλα:

NVR ECO : ενσύρματος θερμοστάτης θέρμανσης / ψύξης.

NVR ECO RF: Ασύρματος θερμοστάτης θέρμανσης / ψύξης.  

Νέες λειτουργίες νέες δυνατότητες:

Οι θερμοστάτες NVR διαθέτουν ακρίβεια στην μέτρηση της θερμοκρασίας του χώρου παρέχοντας άνεση και οικονομία κατανάλωσης στον χρήστη καθώς και μία καθημερινή φιλική χρήση.

Διαθέτουν μεγάλο περιστροφικό πλήκτρο ρύθμισης της θερμοκρασίας, το οποίο χρησιμοποιείται και ως διακόπτης ενεργοποίησης & απενεργοποίησης .

Στο Menu ρυθμίσεων ο τεχνικός μπορεί να :

  • Καλιμπράρει τον αισθητήρα θερμοκρασίας
  • Ρυθμίσει την διαφορά θερμοκρασίας από 0,5 – 5 κελσίου
  • Ενεργοποιήσει η απενεργοποιήσει το OWD
  • Αλλάξει την λειτουργία από θέρμανση σε ψύξη.

Θέρμανση – Ψύξη με ένα κλικ

Οι θερμοστάτες NVR είναι ιδανικοί για συστήματα ψύξης και κλιματισμού μιας και με ένα κλικ ο χρήστης μπορεί να αλλάξει την λειτουργία τους από θέρμανση σε ψύξη .

Λειτουργία OWD

Η νέα λειτουργία OWD προστέθηκε για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και μείωση της κατανάλωσης του συστήματος θέρμανσης. Λειτουργεί ως εντοπισμός ανοιχτού παραθύρου ή πόρτας, είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και λειτουργεί ως εξής: Αν ο θερμοστάτης εντοπίσει γρήγορη πτώση θερμοκρασίας μεγαλύτερη των 2 βαθμών κελσίου , απενεργοποιεί το σύστημα θέρμανσης για 20 λεπτά εκτός και αν κατά το διάστημα αυτό παρατηρήσει την θερμοκρασία να ξανά επανέρχεται. 

Ασύρματη χρήση

Το RF μοντέλο διαθέτει έναν δέκτη με ακτίνα λειτουργίας έως 100m και απροβλημάτιστη λειτουργία έως 20 θερμοστατών στο ίδιο κτίριο. Επίσης μπορούν να κάνουν ζεύγος εύκολα και γρήγορα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.